Om os

Vi leverer med fokus på

Høj kvalitet
Service 
Hygiejne
Finesse

 

Bæredygtighed og kvalitet er kun muligt når flere detaljer spiller sammen, derfor er vi altid opmærksomme på de enkelte råvarers friskhed, hygiejne, anvendelse og ikke mindst den personlige betjening.

Vores koncept består ganske enkelt af næringsrig mad med afsæt i den rige madkultur fra middelhavskøkkenet. Alle vores sandwiches og salater består af friske grøntsager og råvarer, som leveres dagligt til vores køkken.

Vi gør en dyd ud af at levere høj kvalitet og service til vores gæster, og tilbereder altid vores mad med forsigtighed og finesse. Vores gæster er altid i højsæde, hvor deres behov og ønsker er nogle af de væsentligste bevæggrunde for vores udvikling og bæredygtighed.

Vi er leveringsdygtige til enhver lejlighed – alt lige fra firmaordninger, receptioner til fødselsdage. Så står I og mangler et smagsrigt indspark til jeres næste anledning, så giv os et kald og få et attraktivt tilbud.

Vi tager alle henvendelser alvorligt og forsøger at skræddersy den bedste måltid lige efter jeres ønsker – så ønsker I fuld valuta for pengene, så er I kommet det rette sted!

Kong Burger – Delicious Favorites

Leveringsdygtig til enhver lejlighed

Firmaordninger
Receptioner 
Fødselsdage
m.fl.

 

VI HAR I ØJEBLIKKET LUKKET.
Vi har åbent mandag-lørdag fra kl. 11.00 til 20.45 og søndag fra kl. 12.00 til 20.45.